Община Русе

Дирекция "Местни данъци и такси" уведомява - Плащания чрез посредници
20.03.2018
Print
Email

ОБЩИНА  РУСЕ

Дирекция „Местни данъци и такси”

 Уведомява,

       Местните данъци към Община Русе вече могат да се плащат в касите на ИЗИПЕЙ в цялата страна и през интернет системата ИПЕЙ от цял свят. Интернет плащането е възможно след еднократна регистрация в сайта ИПЕЙ. Плащанията се отразяват веднага в Общината и информацията е винаги актуална, като не се изискват допълнителни документи от лицата. Плащането се извършва по ЕГН (за физически лица) или ЕИК (за фирми).
       Чрез новата услуга, Община Русе предлага още повече възможности за бързо, лесно и достъпно плащане на данъци от разстояние.
       Напомняме, че срокът за плащане на данъци с 5 процента отстъпка е до 30 април.
       Плащането на данъци и такси може да се извърши и чрез системата за плащания по електронен път към Дирекция „Местни данъци и такси“, в банковите клонове или в клоновете на Български пощи ЕАД в цялата страна.
Дирекция „Местни данъци и такси” уведомява кампания данъци 2019 г.
Дирекция "Местни данъци и такси" уведомява - Безналични плащания
КМЕТ

Пенчо Милков

РАДИО РУСЕ

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот