Община Русе

СТОЙНОСТТА НА ЗАКУПЕНИТЕ БИЛЕТИ ЗА МФ „МАРТЕНСКИ МУЗИКАЛНИ ДНИ“ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА НА ГРАЖДАНИТЕ
11.03.2020
Print
Email

Във връзка с отлагането на концертите от програмата на 60-ти Музикален фестивал „Мартенски музикални дни“ за месец септември тази година съобщаваме, честойността назакупените билети от касата на Държавна опера Русе ще бъде възстановена на касата на операта срещу представен билет в периода от 16 до 29.03.2020 т.г.

 

Сумите за билетите, закупени през партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


          В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg, възстановяването се извършва както следва:
1) С кредитна карта – билетите се изпращат по поща до централния офис на Eventim на ул. „6-ти септември“ 58 в София, или се връщат лично. Сумата се възстановява до 7 работни дни по кредитната карта, с която са закупени.
2) С наложен платеж или по банков път – билетите се връщат по пощата заедно с данните за банковата сметка, телефон за връзка и имената на титуляра на сметката, по която да бъде възстановена сумата.

3) Билетите могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул.“6-ти септември" 58, София, където сумата ще бъде възстановена в брой


 

ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДО 16 МАРТ
БЕЗ СТРУПВАНИЯ И ОПАШКИ ПРЕД ГИШЕТАТА НА ОБЩИНА РУСЕ
КМЕТ

Пенчо Милков

РАДИО РУСЕ

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот