Община Русе

Зам-кметът г-н Иван Григоров поздрави Ангел Русев-вицеевропейския шампион по вдигане на тежести
15.04.2019
Print
Email

Днес,  в спортен комплекс „ЯЛТА“ се състоя официалното посрещане на вицеевропейския шампион Ангел Русев, който завоюва отличието в двубоя по вдигане на тежести в категория до 55 килограма на Европейското първенство, което се проведе в грузинския град Батуми.

Заместник-кметът по хуманитарни дейности г-н Иван Григоров връчи поздравителен адрес и статуетка на шампиона от името на кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов. „Продължавайте с упорство, последователност и стремеж да покорявате нови върхове и нека дните Ви да бъдат изпълнени с успехи и поводи за гордост“, се казва още в  поздравителния адрес от русенския градоначалник към състезателя от школата на тежкоатлетически спортен клуб „Русе“.

На събитието присъстваха министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, народните представители Пламен Нунев и д-р Андриан Райков, областният управител на област Русе Галин Григоров и началникът на Регионалното управление на образованието д-р Росица Георгиева.

Млади модни дизайнери създават истории по действителен случай
Вокална група „Приста“ се завърна от конкурс с много признание и награди
КМЕТ

Снимка на Пламен Стоилов в кабинета

Пламен Стоилов

РАДИО РУСЕ

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот