Община Русе

Русе ще бъде домакин на работно посещение относно актуалните въпроси при реализирането на европейски проекти в областта
11.10.2018
Print
Email

Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове ще проведе работно посещение в гр. Русе в периода 14 – 15 октомври 2018 г.

В програмата е предвидено на 14.10.2018 г. (неделя) от 16.30 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе провеждането на работна среща с бенефициентите по програмите, съфинансирани със средства от Европейския съюз на територията на региона относно актуалните въпроси, свързани с усвояването на европейски средства.

На 15.10.2018 г. (понеделник) от 10.00 ч. отново в Зала 1 на Областната управа ще бъде даден брифинг за представителите на медиите, като преди това се предвижда и среща с кмета на община Русе г-н Пламен Стоилов.

Визитата ще бъде водена от председателя на Комисията г-н Кристиан Вигенин и неговите заместници г-жа Ивелина Василева и г-н Петър Петров.

Инициативата се осъществява от Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в партньорство с Областна администрация Русе и Община Русе.

Кръгла маса за обмен на опит и добри практики между държавните администрации на България и Румъния в областта на ...
Школа за обучение по духови инструменти при Общински детски център за култура и изкуство - Русе
КМЕТ

Снимка на Пламен Стоилов в кабинета

Пламен Стоилов

РАДИО РУСЕ

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот