Община Русе

Временна организация на движението /ул. "Чипровци"/
27.03.2018
Print
Email

Във връзка с изпълнението на обект: „Изграждане на пешеходна зона по ул. „Чипровци“ и благоустрояване на околните пространства между ул. „Шипка“ и ул. „Тича“, гр. Русе, ул. „Чипровци“ се затваря за движение на МПС в участъка от ул. „Тича“ до ул. „Сърнена гора“ за периода от 2 април 2018 г. до 18 май 2018 г.

Въвежда се временна организация на движението (ВОБД) по съседните отворени за движение улици, сигнализирана с пътни знаци и табели, съгласно одобрения от сектор „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР, гр. Русе и Община Русе проект за ВОБД и Наредба 3/2010 г. на МРРБ.

Обходният маршрут за автомобилния поток е от ул. „Чипровци“ по ул. „Тича“, ул. „Лозен планина“ и ул. „Сърнена гора“ за двете посоки на движение.

Автобусни линии с номера 5, 19 и 30 ще се движат двупосочно по ул. „Сърнена гора“ в участъка от ул. „Чипровци“ до ул. „Петрохан“ и ул. „Згориград“.

Умоляват се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, съгласно проекта, а пътуващите с обществения  градски транспорт да се пренасочат към спирките по ул. „Чипровци“, ул. „Петрохан“ и ул. „Згориград“.

От 1 април 2018 г., превозните средства от обществения транспорт ще спират на спирката пред зала Арена Русе
Зоните за кратковременно паркиране на територията на общината остават безплатни до 1 март включително
КМЕТ

Снимка на Пламен Стоилов в кабинета

Пламен Стоилов

Радио Русе

www.cem.bg

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот