Община Русе

Приключи третата година от управленския мандат 2015-2019 на кмета Пламен Стоилов
9.11.2018
Print
Email

Третата година от управленския мандат 2015 – 2019 г. на кмета на Община Русе Пламен Стоилов приключи успешно с изпълнението и стартирането на ключови проекти с европейско финансиране, чрез които се инвестира в градската среда, транспортната свързаност, образователната инфраструктура, опазване на културно-историческото наследство и създаването на условия за активен и здравословен начин на живот. Тези акценти посочи днес русенският градоначалник по време на пресконференция в Заседателната зала на Община Русе, на която заедно със своя екип отчете свършеното през изминалите дванадесет месеца и посочи приоритетите занапред.

„Днес Русе следва амбициозна визия за европейско развитие и все по-уверено се утвърждава и отстоява позициите си на град-лидер.

Дадохме началото и продължихме изпълнението на ключови проекти, които ще обърнат града с лице към река Дунав, активно инвестирахме в образование, здравеопазване, облагородяване на кварталите и стартирахме мащабни инфраструктурни подобрения в целия град, каквито не са предприемани от десетилетия.

Уверен съм, че с високото темпо на работа и мотивация на общинската администрация, заедно с Общински съвет – Русе и в най-голяма степен с доверието и подкрепата на гражданите, ще продължим да утвърждаваме Русе като модерен и перспективен град за живеене и развиване на бизнес“, се казва в обръщението на кмета Пламен Стоилов.

Отчет на кмета Пламен Стоилов за третата година от програмата за управление на Община Русе през мандат 2015-2019 г.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Международният фестивал по спортна акробатика "Дунавска перла" бе открит днес в Русе
Община Русе проведе второ съвещание относно предстоящата зимна обстановка
КМЕТ

Снимка на Пламен Стоилов в кабинета

Пламен Стоилов

Радио Русе

www.cem.bg

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот