Община Русе

Община Русе набира предложения за Награда „Млад творец“
10.04.2018
Print
Email

В срок до 10 май, Община Русе набира предложения за Награда „Млад творец“ 2018, която ще бъде връчена на Тържествена церемония по случай 24 май в Доходно здание.

Съгласно Наредба №17 на ОбС-Русе, с наградата „Млад творец“ на името на актьорите Яна и Георги Стефанови, се удостояват млади творци в областта на изкуствата и културата на възраст до 30 години от гр. Русе за изключителни творчески и артистични постижения и завоювани награди от национални и международни конкурси, състезания и прегледи за текущия творчески сезон. Наградата се придружава от парична сума в размер от 600 лв. и награден знак, осигурени от семейството на Яна и Георги Стефанови.

Предложенията могат да се внасят от учебни заведения и културни организации и трябва да съдържат изчерпателна информация и мотивировка.

Започна поетапното обновяване на улици и тротоари
Великденско хоро се изви на площада в Русе
КМЕТ

Снимка на Пламен Стоилов в кабинета

Пламен Стоилов

Радио Русе

www.cem.bg

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот