Община Русе

Кметът Пламен Стоилов се срещна с деца, спечелили челни места на състезания в различни области
6.02.2018
Print
Email

Днес, кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов се срещна с три деца с изявени дарби в различни области - Петър Няголов от ПМГ „Баба Тонка“, Цветелина Стефанова от СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“ и Симона Симеонова от ПАГ „Гео Милев“. На срещата присъства и началникът на отдел „Образование, младежки дейности и спорт“ Сашо Щерев.

Децата разказаха за своите постижения и за амбициите си, сред които са следване на специалности като право и компютърни науки. Г-н Стоилов заяви, че се гордее с тях и ги насърчи да продължават с всеотдайност и мотивация да прославят град Русе и да се развиват успешно, като изрази признателност и към техните родители и преподаватели за полаганите грижи.

Учениците нямаха възможността да присъстват на Церемонията за отличаване на деца с изявени дарби, която се проведе в края на януари, и днес те получиха своите грамоти от русенския градоначалник, който ги покани на срещата, за да им ги връчи лично и да ги поздрави.

Петър Няголов е спечелил първо място на Зимни състезания по информатика в състезателна група В, гр. Велико Търново, Цветелина Стефанова се е класирала на трето място на Национално състезание по математическа лингвистика в Стара Загора, а Симона Симеонова е завоювала първо място на Национален шампионат за юноши и девойки под 18 години по лека атлетика.

Младежи от Русе се включиха в тридневно обучение
Четвъртото издание на Арт салон "Любов и вино" 2018 стартира с фотоизложба
КМЕТ

Снимка на Пламен Стоилов в кабинета

Пламен Стоилов

Радио Русе

www.cem.bg

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот